welcome to me :)

FaisalKh

Chief Minister (5k+ posts)
U have to disclose ur party affiliation becoz most of the time u r not really welcomed by opposition(bigsmile) welcome

ranaji

(50k+ posts) بابائے فورم
Re: new user , Welcome me :)

Asalam Alekum , i am Khan Jee From Peshawar :) welcome to me :)
aap jo bhi hai jiss party saay bhi hain aap ka bohat bohat swagat,welcome, ji aayan noo,khush amdeed ,ahlen wa sehlan, aao kanna ,:)

Zulfi Khan

@Khan_Jee, brother, walekumussalam, do you consider Nazir Naji, Irfan siddiqui, Ata Ul Haq Qasmi,
Nusrat Javed as a neutral journalist or Lifafa journalist?

I consider that Syed Talat Hussain,Mujeebur Rahman Shami, Sajjad Mir,Dr.Shahid Masood are neutral
Journalist.

Brother, I want your opinion in this matter.

Zulfi Khan

@Khan-Jee, I agree with you that you are a neutral Journalist because
your reply proved you to be neutral and truthful journalist. May Allah
bless you with health and wisdom!

Khan_Jee

Politcal Worker (100+ posts)
Being a journalist u have to be neutral other wise lifafa is the option for all those who is doing Ako bako :) any way bro how can i add picture to my profile ???

Lawangeen

Minister (2k+ posts)
Pakhair Raghlee ashnaa... bus da haq khabaree kooloo himat darta ALLAH darka... aoo khpal kalam da haq da para uchat sata pesoo da para naa... :)

Khan_Jee

Dhera Manana rura - mara manga da Haq khbare zara Gurogan u :) Bus Gham ma kawa LAWANGEENA just da pukhto aw da pukhtano da para me da join kare di bus dua kawa che da tol darta taw kama :D nur kho poya e kana :D

Lawangeen

Minister (2k+ posts)
Dhera Manana rura - mara manga da Haq khbare zara Gurogan u :) Bus Gham ma kawa LAWANGEENA just da pukhto aw da pukhtano da para me da join kare di bus dua kawa che da tol darta taw kama :D nur kho poya e kana :D

bus ma ba zaan sara laree gham ba naa kai aoo che chaata reply kai noo "Reply with Quote" sara kawa kanee agha bal kas ta ba pata naa lagee che teh agha la seh reply kai hum aoo keh naa...

Khan_Jee

hahahhaha , Kha kha Pukhtoon e mara Beya kho ra ghare oza :) aw kana mara mangam da Chayioo Mazga di :)) Khfa nashe rur jana :)

Khan_Jee

bus ma ba zaan sara laree gham ba naa kai aoo che chaata reply kai noo "Reply with Quote" sara kawa kanee agha bal kas ta ba pata naa lagee che teh agha la seh reply kai hum aoo keh naa...

kha kha ous pe poya shuma ... da Reply with Qout ba kay :) Thanks rur jana :)

Back